Bliv sanger i Godthaabskoret

Godthaabskoret søger løbende nye sangere, så hvis du har en god sangstemme, evt. sunget før, og har lyst til at synge i et seriøst arbejdende amatørkor, er Godthaabskoret måske noget for dig.

Optagelseskrav
Godthaabskoret holder løbende optagelsesprøve for nye sangere.
Det er ikke et krav at du kan synge fra bladet, men sangere med et vist nodekendskab og et godt gehør foretrækkes!
Desuden forventes en god mødedisciplin til øvegangene, som er hver mandag aften fra 19.30 - 22.00 i Godthaabskirken på Frederiksberg.
Kontakt koret og hør nærmere om mulighederne.

Repertoire
Repertoiret er klassisk i bred forstand. Der er en vis vægt på nyere klassisk kormusik, f.eks. af komponister som Morten Lauridsen, Eric Whitacre, Ola Gjeilo og Arvo Pärt, men det nordiske islæt repræsenteret ved komponister som Wilhelm Stenhammer, Carl Nielsen og Hugo Alfvén er også tilbagevendende. Desuden har korets dirigent Flemming Jensen ofte også nye kompositioner med på repertoiret. 
Læs mere om
repertoiret

Rejser og ture
Korrejser/korture er en del af Godthaabskorets aktiviteter. Ca. hvert tredie år tager koret på en koncerttur nogle dage, som regel til en større Europæisk by. Turen er bl.a. gået til Verona, Lissabon, Berlin og Prag. 

Korlørdage
2 gange årligt holder Godthaabskoret en korlørdag, hvor vi bruger en hel dag på sang og stemmetræning. Hver gang har vi en kor-coach på i nogle timer, som arbejder med stemmebrug, dynamik, egalitet o.l.
Gennem tiden har vi haft besøg af Jon Hollesen, Phillip Faber, John Høybye, Helga Svensson og flere andre.

Kom til optagelsesprøve

Udfyld formularen nedenfor hvis du har lyst til at synge med os, så kontakter vi dig med henblik på en optagelsesprøve. 

0 kommentar(er)

Skriv kommentar